Melonta

Urheilu Näytönsäästäjät : melonta

Melonta näytönsäästäjät

Melonta animoitu näytönsäästäjä

Melonta Näytönsäästäjä
Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Kommentti!
Äänestä!
Pin It!
Delicious

Vapaa näytönsäästäjiä noin Melonta. Urheilija on melonta auki veden kanootti kajakki meressä. Tämä urheilu on harjoiteltu kevyt vene joko hiilikuitua tai lasikuitua. Joskus, melojille on käsiteltävä veden pyörteisiin jokien. Jos rakastat extreme urheilua, julkaista tämä animoitu sosiaalisissa verkostoissa ja jaa se ystäviesi kanssa.

Melonta näytönsäästäjä, joka tunnetaan myös kanootti kajakki tai melonta. Ero melonta ja melonta on kajakki ratsastaa kaksinkertainen mela ja kanootti yhdellä meloa.. Lataa näytönsäästäjä Melonta klikkaamalla painiketta «Ladata», se on ilmainen palvelu Gifmania. Tämä näytönsäästäjä on osa temaattisen kokoelma Urheilu, koska ne järjestetään siten, että se on helpompaa, voit saada, jos on suuri ihailija Urheilu lataukset ovat ilmaisia​​, ja tämä näytönsäästäjä on ladattu 18 kertoja, mikä tarkoittaa, että se on hyvin suosittuja. Tämä on turvallinen tuote, ja se auttaa suojaamaan tietokonetta, koska se on täysin ilmainen ja luotettava. Tämä näytönsäästäjä on luokitus 5 by käyttäjät, jotka ladannut sen ja se on osa kokoelman 2012-12-20 10:12:59, päivä jolloin se sisältyi meidän tietokantaan. Toivottavasti viihdyt ja että se auttaa suojaamaan Windows-käyttöjärjestelmän tietokoneeseen. Tämä näytönsäästäjä in Suomion vapaa, kuuluu luokkaan: Urheilu. Se on ohjelmisto Gifmania joten voit luottaa niiden laatua. Onko version 1,0tuotetta on saatavilla käyttöjärjestelmien Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Animoitu värilogo Melonta of Urheilu ladata ilmaiseksi ja huolehtia oman näytön näytönsäästäjän
5

Arviointi perustuu 7 käyttäjien mielipide niistä

Arvostele tämä näytönsäästäjä

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
LADATA
Ladatut 18 kertaa
TAKAISIN
7
7 ja 10 - 7 ääntä
Nro 1204 Top
LADATA
Ladatut 2689 kertaa

Tämän näytönsäästäjä voit olla hiihto hymiö oikeus tietokoneen näytöllä. Hymiö on yllään kypärä, jotkut suojalasit, sukset ja kuljettamaan joitain sauvat. Hän on enemmän kuin valmis hiihtämään. Voit myös kertoa, hän on hyvä, että kiinnitetään huomiota häntä koskaan tehdä virheen! Tämä hiihtäjä hymiö kypärää suojaamaan iskuilta ja suojalaseja suojaamaan kylmältä vuoren tuuli. Pylväät toimivat myös tukea ja tehostaa alueilla ilman vireillä. Jos pidät tästä, mutta en tiedä miten se tehdään, voit nauttia tämän talviurheilun tämä ilmainen näytönsäästäjä.

4
4 ja 10 - 5 ääntä
Nro 1220 Top
LADATA
Ladatut 2783 kertaa

Louisiana State Tigers on urheilullinen joukkue Louisiana State University (NY). Se on joukkue sen 114 vuotta historiaa on voittanut kolme kansallista nimikettä 1958, 2003 ja 2007, ja kaksitoista konferenssin mestaruutta. Kuvia joukkueen pelaajat, Tiger Stadium ja logo.Logo on tiikeri kirjaimia NY tiikeri musta, keltainen, violetti ja valkoinen väri. Jos pidät tätä Louisiana State Tigers, voit ladata tämän animaation amerikkalainen jalkapallo. Tämä joukkue on yksi maailman suosituimmista.