Kaupunki yöllä

Maisemat Näytönsäästäjät : kaupunki yöllä

Kaupunki yöllä näytönsäästäjät

Kaupunki yöllä animoitu näytönsäästäjä

Kaupunki Yöllä Näytönsäästäjä
Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Kommentti!
Äänestä!
Pin It!
Delicious

Tämän ilmainen näytönsäästäjä annatte kaupunkien touch tietokoneeseen, ja kävellä kaduilla, kun aurinko laskee. Katu valot valaisevat tietä, ja kaikki näet ovat valot joidenkin ikkunoiden taloja. Kun yö lankeaa kaupungin, ihmiset ovat menossa koteihinsa lepäämään pitkän päivän, ja kadut ovat lähes tyhjiä. Jaa tämä animoitu, jos haluat olla tunne kävely ympäri kaupunkia poistumatta kotoa.

Näytönsäästäjä kaupungin katu öisin, kun katuvalot syttyvät tiellä, ja rakennukset valaisi ikkunat taloja.. Lataa näytönsäästäjä Kaupunki Yöllä klikkaamalla painiketta «Ladata», se on ilmainen palvelu Gifmania. Tämä näytönsäästäjä on osa temaattisen kokoelma Maisemat, koska ne järjestetään siten, että se on helpompaa, voit saada, jos on suuri ihailija Maisemat lataukset ovat ilmaisia​​, ja tämä näytönsäästäjä on ladattu 20 kertoja, mikä tarkoittaa, että se on hyvin suosittuja. Tämä on turvallinen tuote, ja se auttaa suojaamaan tietokonetta, koska se on täysin ilmainen ja luotettava. Tämä näytönsäästäjä on luokitus 7 by käyttäjät, jotka ladannut sen ja se on osa kokoelman 2012-12-21 15:12:16, päivä jolloin se sisältyi meidän tietokantaan. Toivottavasti viihdyt ja että se auttaa suojaamaan Windows-käyttöjärjestelmän tietokoneeseen. Tämä näytönsäästäjä in Suomion vapaa, kuuluu luokkaan: Maisemat. Se on ohjelmisto Gifmania joten voit luottaa niiden laatua. Onko version 1,0tuotetta on saatavilla käyttöjärjestelmien Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Animoitu värilogo Kaupunki Yöllä of Maisemat ladata ilmaiseksi ja huolehtia oman näytön näytönsäästäjän
7

Arviointi perustuu 105 käyttäjien mielipide niistä

Arvostele tämä näytönsäästäjä

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
LADATA
Ladatut 20 kertaa
TAKAISIN
7
7 ja 10 - 1115 ääntä
Nro 204 Top
LADATA
Ladatut 12140 kertaa

Animaatio yksi kuuluisimmista jokien maailmassa, Niagara-joen. Näissä kuvia voimme nähdä erilaisia ​​kuvia joen ja sen vesiputouksia. Se sijaitsee Lake Erie Lake Ontario. Se on osa rajan Ontarion provinssin Kanadassa ja New Yorkin osavaltion Yhdysvalloissa. Tämä kuuluisa joki on suosittu ottaa kuuluisa niagara putoukset. Nämä käsittävät kolme: Kanadan kuuluu, Amerikkalainen putoukset ja Bridal Veil putoukset.

7
7 ja 10 - 21946 ääntä
Nro 14 Top
LADATA
Ladatut 128628 kertaa

Voit tarkastella harmoniselta, että elävä ja kulmien kaikkein vaikeatajuinen metsä, erittäin piilotettu creeks, että pienet luonnon lampia, jotka kätkevät monissa kulmat luonne. Nauti jäähtyä tämän näytönsäästäjän vedellä käynnissä puroihin ja pieniä kaskadeissa.