Kellot sade

Kellot Näytönsäästäjät : kellot sade

Kellot sade näytönsäästäjät

Kellot sade animoitu näytönsäästäjä

Kellot Sade Näytönsäästäjä
Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Kommentti!
Äänestä!
Pin It!
Delicious

Aika lentää kirjaimellisesti tämän ilmaisen näytönsäästäjä kellojen kaatuminen. Tässä näytönsäästäjä näet kellot sade saostetaan ääretön syksyllä. Tämä näytönsäästäjä on erittäin kirkas ja kiiltävä, ja on allegoria siitä ohikiitävän ajan kulumisen. Älä anna aikaa paeta sinun hallinnassasi, ja lähettää tämän viestin ystävillesi jakamalla tämä animoitu sosiaalisiin verkostoihin.

Näytönsäästäjät kuuluvia Kellojen sateen näytönsäästäjä, on kirkkaan valkoista taustaa. Aika putoaminen kanssa tämä animoitu.. Lataa näytönsäästäjä Kellot Sade klikkaamalla painiketta «Ladata», se on ilmainen palvelu Gifmania. Tämä näytönsäästäjä on osa temaattisen kokoelma Kellot, koska ne järjestetään siten, että se on helpompaa, voit saada, jos on suuri ihailija Kellot lataukset ovat ilmaisia​​, ja tämä näytönsäästäjä on ladattu 11 kertoja, mikä tarkoittaa, että se on hyvin suosittuja. Tämä on turvallinen tuote, ja se auttaa suojaamaan tietokonetta, koska se on täysin ilmainen ja luotettava. Tämä näytönsäästäjä on luokitus 7 by käyttäjät, jotka ladannut sen ja se on osa kokoelman 2012-12-20 11:12:05, päivä jolloin se sisältyi meidän tietokantaan. Toivottavasti viihdyt ja että se auttaa suojaamaan Windows-käyttöjärjestelmän tietokoneeseen. Tämä näytönsäästäjä in Suomion vapaa, kuuluu luokkaan: Kellot. Se on ohjelmisto Gifmania joten voit luottaa niiden laatua. Onko version 1,0tuotetta on saatavilla käyttöjärjestelmien Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Animoitu värilogo Kellot Sade of Kellot ladata ilmaiseksi ja huolehtia oman näytön näytönsäästäjän
7

Arviointi perustuu 28 käyttäjien mielipide niistä

Arvostele tämä näytönsäästäjä

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
LADATA
Ladatut 11 kertaa
TAKAISIN
6
6 ja 10 - 37 ääntä
Nro 670 Top
LADATA
Ladatut 4309 kertaa

Anna tietokoneellesi retro osua asentamalla tämän näytönsäästäjä vanha taskukello, että keinut kuten heiluri. Tässä videossa näet tyyli vintage-elokuvia, jotka kuvattiin seepia tai musta ja valkoinen väri, koska väri video ei ole tällä hetkellä. Taustalla, voit nähdä kohtaus, joka oli normaalia, kun ensimmäinen suurkaupungeissa syntyi, vaikka vielä ei mitään autoja ja siellä oli hyvin harvat vaunut powered by hevosia. Vuonna taskukellon, kädet spin Järjettömän pysähtymättä, kuten aika, joka myös ei lopu koskaan. Vilkaista ajassa taaksepäin tämän näytönsäästäjä vanha vintage tasku kello.

6
6 ja 10 - 115 ääntä
Nro 648 Top
LADATA
Ladatut 6058 kertaa

Tämä on ilmainen näytönsäästäjä jäinen ilme. Kello antaa sinulle nykyisen ajan eri tavalla, tässä tapauksessa futuristinen kello tyhjentää ja säröä aaltoja joka toinen. Tämä on digitaalinen kellon kuvaruudun pistettä. Kohtaus muistuttaa jäinen luola, jossa seinät ovat jäässä. Ainoa asia, joka ei jäädy tässä aikaa, kun kello jatkaa laskemista sekuntia. Jos haluat oman katsella, voit asentaa meidän näytönsuoja. Olemme varmoja, että pidät siitä.