Kellot Näytönsäästäjät

Kellot tietokoneen

Kellot Animoitu Näytönsäästäjät

29 näytönsäästäjiä kellot ladata ja asentaa Windows 7, Windows 8, Vista, XP tai muu käyttöjärjestelmä tietokoneessa. Lataa nyt screensavers kellot, joka on ladattu 164.724 kertaa, suojaa näyttöä ja näytön aikana odotusajat. Tämä sivusto on 3564 ladattavia tiedostoja, joka on ladannut 5.707.638 käyttäjää!

Laitteita, jotka auttavat meitä valvonnassa ajan ovat keräilyharvinaisuus ja tosi palvonnan fanien keskuudessa. Täällä me tarjoamme kokoelma animoituja kellot, monet heistä 3D, jotka ovat kaikki erilaisia​​, alkaen hauska vakavia. Me käkikello, aurinkoa, hiekkaa, heiluri seinäkellot, sekuntikellot, rannekellot ja taskukellot. Kaikki laitteet, jotka palvelevat tarkistaa ajan, ota jos se vie tai missä olet, mistä jättiläinen pallo kirkon torni pieni rannekelloja.

Kellot Näytönsäästäjät

kellot Screensavers

Kellot ilmainen näytönsäästäjät

Kommentti!
Äänestä!
Jaa!

Kello on luoda nämä high-tech gadgets, jotka ovat kehittyneet jo antiikin hyvin yksinkertaisia ​​mekanismeja monimutkaisia ​​tänään. Kelloseppä on henkilö, joka tekee tai myy jokainen katsella omassa laitoksessa. Laite käyttää näyttämään tai aika on tullut kulttiesine ja keräily niille maksetaan miljoonia. Rannekellot olivat vain naisille niiden alkuperästä, mutta tuli erittäin suosittu miesten keskuudessa sodassa, he olivat mukavat. Tasku on vanhin ja monimutkaisia ​​mekanismeja keksittiin viidestoista luvulla. Mekanismin osat ovat yleensä kellotaulu: kädet tunti, minuutti (minuutteja) ja sekunnit (varten sekuntia) ja tuntia. Lisäksi voit laskea kellon tai kalenterin. Oletko keräilijä? Toivomme, että jos ja nauttia kaikki tiedostot olemme valmiita voit ladata ja asentaa ilmaiseksi.