Halloween Näytönsäästäjät

Halloween tietokoneen

Halloween Animoitu Näytönsäästäjät

62 näytönsäästäjiä Halloween ladata ja asentaa Windows 7, Windows 8, Vista, XP tai muu käyttöjärjestelmä tietokoneessa. Lataa nyt screensavers Halloween, joka on ladattu 145.285 kertaa, suojaa näyttöä ja näytön aikana odotusajat. Tämä sivusto on 3564 ladattavia tiedostoja, joka on ladannut 5.707.638 käyttäjää!

Halloween järjestetään 31. lokakuuta, on juhlaa All Hallow Aaton (Aaton Pyhäinpäivä) ja yöllä kuolleet nousevat haudoistaan ​​ja kaduille pelotella ihmisiä. Yhdysvaltojen yönä 31. lokakuuta. Se puku osapuoli, pelejä, leluja, makeisia, karkkia, jne.. Tradition on temppu tai hoitoon (trick or treat), joka on menossa ovesta pyytämässä karkkia, lapset on naamioitu ja uhkaavat omistajat talon heittää munia, jos ei anna heille karkkia. Osapuolet tapahtuu kotona ja kaupoissa ja julkisilla paikoilla. Osapuolen terrorin.

Halloween Näytönsäästäjät

Halloween Screensavers

Halloween ilmainen näytönsäästäjät

Kommentti!
Äänestä!
Jaa!

Halloweenia juhlitaan 31. lokakuuta on peräisin Anglo maailmassa, Latinalaisessa maailmassa, joka päivä on ennen All Saints tai Day of the Dead, juhlitaan monissa maissa eri tavoin. Näytönsäästäjä Halloween kurpitsat, jotka ovat yleisimpiä koristelu tänä jouluna. Kurpitsat ovat veistetty näyttää kasvot kauhua, joiden muodot hirviöitä, groteski kasvot suuri suu ja hampaat, sisälle laittaa kynttilän tai kevyt luoda enemmän vaikutusta. Noidat, zombit, vampyyrit, muumioita, kuollut, velhot, aaveet ovat yleisimpiä puku tällä kertaa. Kodit koristellaan kurpitsat, kummituksia, hautakivet, hämähäkinverkkoja, hämähäkkejä ja lepakot pelotella kävijöitä. Tämä festivaali alkoi Yhdysvalloissa, mutta tänään vietetään maailmanlaajuisesti ja on hyväksytty lähes kaikissa maissa. Päähenkilö tämän osapuolen on kurpitsalyhty, joka on nimi kaiverrettu kurpitsa pään muoto.