Disney Näytönsäästäjät

Disney tietokoneen

Disney Animoitu Näytönsäästäjät

35 näytönsäästäjiä Disney ladata ja asentaa Windows 7, Windows 8, Vista, XP tai muu käyttöjärjestelmä tietokoneessa. Lataa nyt screensavers Disney, joka on ladattu 117.435 kertaa, suojaa näyttöä ja näytön aikana odotusajat. Tämä sivusto on 3564 ladattavia tiedostoja, joka on ladannut 5.707.638 käyttäjää!

Walt Disney oli suuri luoja sarjakuvia, huvipuistojen ja herttainen merkkiä. Hän aloitti pilapiirtäjänä, luoda mainoksia ja loi ensimmäisen animoitu lyhyt hiirellä myöhemmin Mikki Hiiri ja hänen tyttöystävänsä Minni Hiiri. Kaikki merkit Disney omalle näytönsäästäjä Disney, kuten tv-sarja tai sarjakuva elokuvia. Walt Disneyn luomuksia käden ulottuvilla tässä suuri kokoelma ilmaisia ​​näytönsäästäjiä tietokoneellesi kanssa rakkaimmat Disneyn hahmot kuten Aku Ankka, Hessu ja Pluto. Disneyn prinsessat ovat suosituimpia.

Disney Näytönsäästäjät

Disney Screensavers

Disney ilmainen näytönsäästäjät

Kommentti!
Äänestä!
Jaa!

Walt Disney Pictures on yritys, joka jatkaa perinnettä sen luoja ja joka luo uusia animaatioita, sarjakuva-kanavat ja lasten tv-sarja ja ylläpitää huvipuistojen. Jos olet fani Disneyn klassikko tässä kategoriassa löydät suosikki klassikko Disneyn elokuvia kaiken aikaa. Näytönsäästäjiä Pixar, luojat tietokoneanimaatio elokuvia ja 3D-animaatio. Se on tarina siitä, miten pelkkien eläimet on luonut imperiumin viihdettä, joka viihdyttää koko maailma. Hänen elokuvia ja hahmot nähdään jokaisessa maassa maailmassa. Se on jättiläinen yritys, joka on tv-kanavia ympäri maailmaa Disney Channel, Playhouse Disney, Toon Disney, Disney Junior ja Disney XD. Kaikki lapset ovat seuraajia tämän suuren luonut henkilö, aloittaen hiiren suuri fantasiamaailma esitetty yhtiön teemapuistojen, jotka ovat useissa maissa ja avaa uusia, edelleen suuria matkailukohteiden perheen matkoja.